Prijzen Boudoir Shoot

Mooie sexy getinte, smaakvolle en hippe foto’s van uzelf, een verrassend cadeau voor u vriend/ partner ? BdeRoode Fotografie maakt het mogelijk

Boudoir fotografie: Boudoir staat voor moderne boudoir/glamour fotografie. Het gaat om het creëren van getinte, smaakvolle en hippe portretten met een tikkie glamour! Bij deze vorm van fotografie gaat het erom een serie sensuele portretten te maken van een schaars geklede of in lingerie getooide dame ongeacht haar leeftijd, vorm en omvang. De shoot vind plaats in de eigen slaapkamer en/of huis.

Hoe kan ik me voorbereiden, wat moet ik aan? Lingerie waar je je goed in voelt: mooie broekjes of strings, bh’s, jarretels, een bustier. Probeer minimaal drie bij elkaar passende lingeriesetjes.

  • Plakkousen, kniekousen, netpanties;
  • Schoenen! hoge hakken, stoere laarzen en/of sexy peeptoes;
  • Accessoires: kettingen, oorbellen, armbanden, boa;
  • Extra accessoires die iets over jou of je partner vertellen

Het tarief voor een Boudoir Shoot is €70,00 per uur p.p.

Entreegelden, parkeerkosten, reiskosten en andere uitgaven zijn niet inbegrepen en voor uw rekening. De reiskosten zijn € 0,25 per km (eerste 10 km gratis) Mijn woonplaats is Noordwijk ZH.

BdeRoode Fotografie rekent geen extra kosten voor de reistijd.

Na de fotoshoot zal BdeRoode Fotografie de mooiste foto's van de glamour shoot bewerken en op dvd zetten. Uw factuur van de reportage ontvangt u via de e-mail. Nadat u deze betaald heeft, zal BdeRoode Fotografie de dvd met foto's naar u opsturen.

Heeft u interesse? Neem dan snel contact op met BdeRoode Fotografie!