Prijzen New Born & Baby Fotografie

Wilt u een foto van u (pasgeboren) kindje, zodat deze tijd niet alleen een herinnering wordt? BdeRoode Fotografie maakt een unieke new born reportage voor u.

Eennew born reportage wordt gemaakt tussen de 7e en 14e dag na de geboorte. Tijdens een New born fotografie slapen de baby’tjes vaak waar ik ze in alle rust en evt. speciale houdingen door mij kan worden gefotografeerd.

De new born of baby fotografie schiet ik bij u thuis waar uw baby zich het prettigst voelt. De prijs van de fotoshoot is inclusief volledig bewerkte foto's op dvd. Bekijk hieronder dus snel de tarieven van de new born of baby fotografie:

Het tarief voor een new born of baby shoot bij u thuis is € 60,00 per uur (baby's tot 1,5jaar)

Inclusief:

  • Fotoshoot
  • Al uw volledig bewerkte foto's dvd

Entreegelden, parkeerkosten, reiskosten en andere uitgaven zijn niet inbegrepen en voor uw rekening. De reiskosten zijn € 0,25 per km (eerste 10 km gratis) Mijn woonplaats is Noordwijk ZH.

BdeRoode Fotografie rekent geen extra kosten voor de reistijd.

Na de fotoshoot zal BdeRoode Fotografie de mooiste foto's van de new born of babyreportage bewerken en op dvd zetten. Uw factuur van de reportage ontvangt u via de e-mail. Nadat u deze betaald heeft, zal BdeRoode Fotografie de dvd met foto's naar u opsturen.

Heeft u interesse? Neem dan snel contact op met BdeRoode Fotografie!