Prijzen Huwelijksfotografie

BdeRoode Fotografie heeft voor ieder budget wat wils. Het is maar net hoeveel eisen je zelf stelt. Een en ander hangt daarbij af van de duur van de aanwezigheid van de fotografe op de dag zelf, de hele dag of alleen ceremonie en receptie bijvoorbeeld.

Werkwijze: Allereerst een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek kom ik naar jullie toe. De ervaring leert dat dat een stuk makkelijker praat, en het geeft me de mogelijkheid om alvast een indruk te krijgen van jullie smaak en stijl. We bespreken jullie dag en wensen, hoe lang ben ik aanwezig? Waar willen jullie de reportage fotograferen? Wat voor soort foto’s willen jullie? Aan de hand hiervan kan ik een kostenplaatje maken en kijken of er een match is tussen jullie wensen en mijn mogelijkheden.

Offerte: Na het gesprek maak ik een passende offerte voor jullie. Deze ontvangen jullie binnen 3 dagen na het kennismakingsgesprek.

Opdrachtbevestiging: Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte stel ik een opdrachtbevestiging op met daarin een samenvatting van alle afspraken. Hierin staat bijvoorbeeld, hoe laat ik waar aanwezig ben en hoe laat ik weer ga. Eigenlijk alle informatie die nodig is om verrassingen achteraf te voorkomen. Ik vraag een aanbetaling, na deze betaling is jullie boeking officieel.

2de gesprek: Enkele weken voor de bruiloft neem ik contact met jullie op om de laatste veranderingen door te spreken. Natuurlijk hebben we een paar dagen voor de bruiloft ook nog even contact over de laatste details. 

Visagie tegen meerprijs: Stralend de mooiste dag van je leven beleven? Voor advies kunt u naar de visagiste vragen. Dit kan voor een advies, proef make-up en voor op de dag zelf.

Tarief: Proef make-up, (haar) styling & op de grote dag €150,00
 

Inclusief:

• Vrijblijvend kennismakingsgesprek

• Trouwrapportage

• al uw foto's bewerkt op dvd

Entreegelden, parkeerkosten, reiskosten en andere uitgaven zijn niet inbegrepen en voor uw rekening. De reiskosten zijn € 0,25 per km (eerste 10 km gratis) Mijn woonplaats is Noordwijk ZH.

BdeRoode Fotografie rekent geen extra kosten voor de reistijd.

Na de fotoshoot zal BdeRoode Fotografie de mooiste foto's van de huwelijksreportage bewerken en op dvd zetten. Uw factuur van de reportage ontvangt u via de e-mail. Nadat u deze betaald heeft, zal BdeRoode Fotografie de dvd met foto's naar u opsturen.

Heeft u interesse? Neem dan snel contact op met BdeRoode Fotografie!