Prijzen zwangerschapsfotografie

Een zwangerschap is een mooi en speciaal moment. Om deze mooie maanden niet te vergeten kunt u bij BdeRoode Fotografie uw zwangere buik laten vastleggen. Zo hebt u een bijzondere en tastbare herinnering voor later.

Niet alleen uw buik maar ook uw partner, de broertjes of zusjes of zelf alle generaties kunt u vastleggen tijdens een shoot.

Een zwangerschapsshoot wordt gemaakt tussen de 32e en 36e week wanneer uw buik mooi rond is.

Wilt u een bijzonder geboortekaartje met een foto van de pasgeborene dan is dit ook mogelijk. Binnen 72 uur na de geboorte kom ik bij u thuis waar u en uw gezin zich prettig voelt voor het maken van de foto’s. Wanneer dit nodig is kan ik u ook bezoeken in het ziekenhuis.
Dezelfde dag nog krijgt u de foto’s gemaild zodat er een keuze gemaakt kan worden.

Het tarief van een zwangerschapsreportage is € 50,00 per uur

Inclusief:

  • Fotoshoot
  • Evt. verschillende achtergronden (zwart/wit)
  • Al uw foto's bewerkt op dvd of direct via de mail

Entreegelden, parkeerkosten, reiskosten en andere uitgaven zijn niet inbegrepen en voor uw rekening. De reiskosten zijn € 0,25 per km (eerste 10 km gratis) Mijn woonplaats is Noordwijk ZH.

BdeRoode Fotografie rekent geen extra kosten voor de reistijd.

Na de fotoshoot zal BdeRoode Fotografie de mooiste foto's van de zwangerschapsreportage bewerken en op dvd zetten. Uw factuur van de reportage ontvangt u via de e-mail. Nadat u deze betaald heeft, zal BdeRoode Fotografie de dvd met foto's naar u opsturen.

Heeft u interesse? Neem dan snel contact op met BdeRoode Fotografie!